Karakter kumaha carana make lalajo

3 Jan 2015

Jam tangan. Naha disebut salaku “jam tangan”? Sabab eta anu jam anu digunakeun dina leungeun. [Jam dina leungeun].

Jalma anu ngagem asesoris ieu, sanajan leutik, bisa og mr Gagasan pikeun karakter maranhanana, tablet (macacih?). Contona, Anjeun nyoba nanya ka diri! Dupi anjeun tipe jalmi nu sok mak nonton lamun kaluar ti imah? Atawa tipe jalmi nu karasaeun teu kudu mak nonton lamun kaluar ti imah? Nu sorangan mr Anjeun karakter, loh.

Naon ngeunaan guy anu sok ageman nonton dina pigeulang knca? Saterusna, kumaha nyokot dina pigeulang katuhu? Karakter maranhanana condong dibdakeun. Og bisa dipak salaku tips oke kumaha ngakuan jalma di tetempoan kahiji.

[Pikeun nyingkahan stereotypes jeung Etnosentrisme, artikel ieu th teu diturut, jeung ngan demi lmu Sopiani Sopiani Sopiani]

Kahiji sakabeh, kuring rek ka sunda nyaho naha saha bakal mak arloji dina leungeun knca kasebut leungeun katuhu. Jawaban anu logis nyaeta, jalma nu mak jam tangan dina knca, hartina manehna hiji jalma katuhu dibikeun, atawa jalma nu dipak pikeun ngalakonan sagalana jeung leungeun katuhu. Kadieu! Kuring pribadi, nu ngagunakeun keur nu ngagem nonton dina knca og mindeng manggihan hs lamun ujug-ujug nyoba mak jam tangan nu bener.

Tapi karakter anu beda. Loba warga sunda anu aya ngalakonan hal anyar, ngalakukeun hal anu teu bisa dipigaw, tapi manehna tetep keukeuh sugan. Di dieu aya jenis tipe pamak jam tangan.

Kahiji, pamak jam tangan dina leungeun knca madep ka luhur (sabalikna tina lokasi pulsa).

Muhun, biasana jam tangan pamak kawas ieu nya ta lalaki. Tilas. Sanajan kuring og ngawengku arloji pamak kawas ieu, eta hartina kuring salah sahiji jalma. Henteu Kunanaon.

Jalma anu ngagem jam tangan ku cara ieu, umumna dicirikeun ku tiis, jeung umumna praktis jeung basajan dipikiran. Manhna og orang sunda anu nyieun loba pilihan dina kahirupan, jeung pentingna waktu, sanajan kuring pernah ngalakukeun hal teuing mikir. Manhna og gampang bade, jeung umumna diaku ka nongkrong.

jam tangan murah

Kadua, pamak jam tangan dina leungeun knca malik ka handap (ka katuhu dina lokasi pulsa).

36aadae32d80043abe5814d69102bc89_edis4s

Ayeuna, lamun urang Sunda anu biasana aww. Tapi kuring pikir henteu.

Pamak nanaon ieu condong dicirikeun ku asih kandahan jeung mwah jadi hiji hal. Manhna nuju ka boga pilihan jeung dosis anu leuwih luhur tina pamak kahiji. Hirup nya ieu umumna tertib, teu saperti nu mak kahiji. Mikir ieu lolobana ngagunakeun logika jeung rada rumit.

Saterusna, pamak jam tangan dina leungeun katuhu nyanghareup ka luhur.

Jam Pamak jenis ieu, biasana aww. Tapi lamun kasampak kira-kira, aya oge lalaki anu ngagem hiji nonton jiga tadi, tapi teu jadi loba salaku aww.

Arloji Pamak jenis ieu condong jadi karakter leuwih emosi ti jam tangan pigeulang wearer dina knca. Sacara umum, manhna happy jadi kreatif sarta Dongeng, sanajan sakapeung mah teuing patali ngeunaan konskuansi tina mreun nya. Condong spontan, luhur-berjiwa, riang, jeung naon nya.

Hereinafter, pamak jam tangan dina leungeun katuhu malik ka handap.

Muhun, for ieu, karakter condong jadi kaku. Maranhanana condong jadi perfectionist dina watesan timeliness. Manhna og umumna teu kawas pikeun ngalakukeun hal ta manhna henteu sanggup ngalakonan, sabab ta th ngan runtah waktu. Hirup nya ieu diayakeun, sarua jeung pamak jam tangan dina leungeun knca malik ka handap.

Pikeun gagasan, maranhanana condong jadi dipangaruhan emotionally jeung dinamis, jadi sok lah nyusahkeun ka jalma di sakuliah manhna. Maranhanana og boga watek Sosal luhur.

Aya og, pamak jam tangan nu leg knca nyanghareup ka hareup.

Sacara umum teu nyaho gnder nu, saha bisa nyanggap ngagem nonton di lokasi ieu. Sugan he, lo, I.

Arloji Pamak kawas ieu condong jadi hs pikeun nangtukeun pilihan dina kahirupan. Manhna mindeng bosen, jeung hirup geus tanpa motivasi pisan. Hirup teuing geus puguh, maot ieu horam. Manhna nuju ka isin jeung mindeng di imah bari mak arloji, keur sieun urang mikir gelo. Jalaran kitu, manhna tipe jalmi nu pohara bagja, tapi di waktu. Kadang-kadang sedih, tapi dina waktu og.

Pikeun catetan, sobat. Artikel di luhur ngan lumaku for jalma anu rutin jeung kabiasaan di mak arloji-Na. Lamun aya jalma anu ngagem arloji kawas ngarobah tata perenah, hartina manehna meureun ieu berjuang pikeun nyieun pilihan. Atawa memang di pinggel mak ankle ngan sedeng beusi dijejeran jadi teu bisa mak jam tangan dina tata perenah saperti biasa.

Atawa aya og jalma anu ngagem arloji ngarobah lokasi, sakumaha disaluyukeun ku modl atawa tipe leungeun jam. Manhna nuju ka mikir mana nyata anu pangalusna pikeun nu jam nu tangtu. Naha di suku teh?

Pikeun jalma kawas ta, tangtu, karakter konsisten kitu oge, tapi manhna nuju ka sok apal kana tempat atawa posisi hiji hal. Anjeunna bakal kacau ku hiji hal anu teu pas, jadi manhna nuju beradaptasi ka naon nu aya. Ngajadikeun rasa, katuhu?


TAGS


-

Author

Follow Me