Kumaha beresih, mulasara jeung ngajaga nonton ditangtoskeun.

3 Jan 2015

Loba urang nu fans jam tangan. Sanajan kitu, lobana teu ngarti kumaha cara beresih, mulasara jeung nyimpen jam tangan katuhu. Dasarna mudah keur ngurus jam tangan jadi leuwih awet jeung cicing kageulisan ngahudangkeun tina lalajo. Ieu cara atawa tips: toko jam murah

Diberesihkeun jam tangan teu jadi gampang ngajaga eta. Diberesihkeun arloji kudu ati-ati, lamun jam tangan dijieun tina baja atawa kart bisa cleaned jeung toothbrush lemes jeung sabun cair jeung tegalan poto eta sareng kaen garing ka jam tangan leungeun kulit og leuwih hese, upama urang nitenan tali kulit keur ambeu sweaty Anjeun , Anjeun bisa ngumbah eta jeung sabun terus brushed jeung toothbrush lemes di arah eta lalaunan. atawa bisa soaked jeung cai haneut dicampurkeun jeung sabun cair dina raraga miara softener kulit jeung teu garing. sanggeus dikumbah atawa soaked garing tempat sahingga garing tapi teu ngalaan eta langsung sinar panonpo, sabab bakal ngabalukarkeun kulit jadi putus jeung teuing garing.

Miara arloji ieu leuwih gampang pikeun ngalakukeunana. Kabiasaan Pamak arloji nu imah sanggeus pintonanana, maranhanana sok nunda nonton di hawa. Kami nyorong Anjeun pikeun bilas nonton Anjeun sareng hiji lawon garing arloji husus pikeun tetep tegal, sabab sanggeus pintonan nu umumna aya saeutik kesang atawa ngumbah leungeun sanggeus aya cai saeutik nu sneaks interrupted salila hiji rantay nonton. Anu bisa nyieun jam tangan jadi Rusty atawa ngabalukarkeun spotting di baja jeung kart arloji steel bisa nyieun urang gancang brittle / gampang peupeus, sahingga gampang pisan kanikmatan pikeun arloji dijieun tina kart. Jeung nyoba ngajaga garing jeung henteu kakeunaan sinar panonpo langsung.

Nyimpen arloji kudu og dianggap tempat wadahna. Upami Anjeun gaduh kumpulan jam tangan anu cukup pisan. Coba tetep di tempat garing. Atawa Anjeun bisa meuli kotak tina arloji nu bisa nyimpen loba cukup tina jam tangan, jeung teu disimpen dina mdan magnt, sabab mdan magnt bakal ngaruksak ka jam tangan mkanis (utamana jam tangan otomatis). Pikeun neundeun jam tangan rohangan bisa nunda heula dina lomari garing, kaasup kalembaban absorbent nu dijual di toko swalayan nu pangcaketna. Alatan hawa garing, tuluy jam tangan urang og bakal leuwih awt.

Ieu aya Tips anu bisa urang infokan ka anjeun, mangga ulah ragu mnta lamun aya informasi anu kurang atra.

62f3a129f35c6ac06696c504374dfa72_egen3g

Hatur Nuhun.


TAGS


-

Author

Follow Me