Maké jam tangan

3 Jan 2015

Bismillah ieu shalatu ieu salamu ‘ala rasulillah, amma ba’du,

Pakait sunah, mak jam tangan di sisi katuhu atawa dina knca?

Di dieu nu ngajawab Dr. Sa’d al-Khatslan - anggota haiah Majlis Ulama Kibar Saudi Arabia -

, ,

Harti bray, lalajo eta keneh cingcin, nu kadangkala dipak pikeun nyieun nepi atawa pake sabab aya mangpaat tangtu. Jeung aya hiji hadits otentik Nabi shallallahu ‘alaihi wa sallam yn anjeunna sakapeung ageman cingcin dina leungeun katuhu sarta sakapeung di sisi knca. Nu sarjana differed di concluding bda sajarah ieu.

: ( , , , ( 10 / 327)

Nu gambaran pangalusna nyata naon anu disebutkeun al-Haafiz Ibnu Hajar di Fath Bari, cenah,

‘Kuring mikir bda ieu alatan posisi cingcin kasampak maksud nu bda. Lamun tujuan ngagem cingcin pikeun ornate, mangka leungeun katuhu leuwih mainstream. Jeung lamun tujuan nya ta ngagunakeun cap, teras kenca leungeun leuwih mainstream. Kusabab cap salaku hurup pamungkas suratna, sarta tiasa dicandak leungeun katuhu. “(Fath al Bari, 10/328).

, - - .

Ku alatan ta, lamun tujuan mak arloji hiji saukur pikeun nangtukeun kali solat, mangka katuhu dipak dina leungeun knca. Lamun tujuan mak cicin pikeun dekorasi - salaku th aww nu ilahar dipak - kenop ieu disimpen dina katuhu. Allahu a’lamMemakai jam tangan

Bismillah ieu shalatu ieu salamu ‘ala rasulillah, amma ba’du,

Pakait sunah, mak jam tangan di sisi katuhu atawa dina knca?

Di dieu nu ngajawab Dr. Sa’d al-Khatslan - anggota haiah Majlis Ulama Kibar Saudi Arabia -

, ,

Harti bray, lalajo eta keneh cingcin, nu kadangkala dipak pikeun nyieun nepi atawa pake sabab aya mangpaat tangtu. Jeung aya hiji hadits otentik Nabi shallallahu ‘alaihi wa sallam yn anjeunna sakapeung ageman cingcin dina leungeun katuhu sarta sakapeung di sisi knca. Nu sarjana differed di concluding bda sajarah ieu.

: ( , , , ( 10 / 327)

Nu gambaran pangalusna nyata naon anu disebutkeun al-Haafiz Ibnu Hajar di Fath Bari, cenah,

‘Kuring mikir bda ieu alatan posisi cingcin kasampak maksud nu bda. Lamun tujuan ngagem cingcin pikeun ornate, mangka leungeun katuhu leuwih mainstream. Jeung lamun tujuan nya ta ngagunakeun cap, teras kenca leungeun leuwih mainstream. Kusabab cap salaku hurup pamungkas suratna, sarta tiasa dicandak leungeun katuhu. “(Fath al Bari, 10/328).

jual jam tangan wanita

, - - .

b2267c0f4eab19a88c68d59eca040c45_enix1al

Ku alatan ta, lamun tujuan mak arloji hiji saukur pikeun nangtukeun kali solat, mangka katuhu dipak dina leungeun knca. Lamun tujuan mak cicin pikeun dekorasi - salaku th aww nu ilahar dipak - kenop ieu disimpen dina katuhu. Allahu a’lamMemakai jam tangan

Bismillah ieu shalatu ieu salamu ‘ala rasulillah, amma ba’du,

Pakait sunah, mak jam tangan di sisi katuhu atawa dina knca?

Di dieu nu ngajawab Dr. Sa’d al-Khatslan - anggota haiah Majlis Ulama Kibar Saudi Arabia -

, ,

Harti bray, lalajo eta keneh cingcin, nu kadangkala dipak pikeun nyieun nepi atawa pake sabab aya mangpaat tangtu. Jeung aya hiji hadits otentik Nabi shallallahu ‘alaihi wa sallam yn anjeunna sakapeung ageman cingcin dina leungeun katuhu sarta sakapeung di sisi knca. Nu sarjana differed di concluding bda sajarah ieu.

: ( , , , ( 10 / 327)

Nu gambaran pangalusna nyata naon anu disebutkeun al-Haafiz Ibnu Hajar di Fath Bari, cenah,

‘Kuring mikir bda ieu alatan posisi cingcin kasampak maksud nu bda. Lamun tujuan ngagem cingcin pikeun ornate, mangka leungeun katuhu leuwih mainstream. Jeung lamun tujuan nya ta ngagunakeun cap, teras kenca leungeun leuwih mainstream. Kusabab cap salaku hurup pamungkas suratna, sarta tiasa dicandak leungeun katuhu. “(Fath al Bari, 10/328).

, - - .

Ku alatan ta, lamun tujuan mak arloji hiji saukur pikeun nangtukeun kali solat, mangka katuhu dipak dina leungeun knca. Lamun tujuan mak cicin pikeun dekorasi - salaku th aww nu ilahar dipak - kenop ieu disimpen dina katuhu. Allah weruh pangalusna


TAGS


-

Author

Follow Me