mana kudu maké jam tangan

3 Jan 2015

Sanggeus sababaraha po observasi kabiasaan cara urang mak jam tangan (ga da karya bener enya i), jadi idly hoyong nge-pos topik ni. Sacara resmi memang ga aturan yah, di mana urang kudu mak jam tangan, salami eta dipak dina leungeun (Melepasmu, kapungkur kaki), bakal dipak dina knca / katuhu, kawas-kawas dong ah :).

Mmang, lolobana nu mak jam tangan dina leungeun non-dominan, dina rasa jarang dipak, jeung malik ka jam nepi / kaluar. Jadi, lamun ndak lefty, jam tangan dipak di sisi knca, jeung lefty hiji, jam tangan dipak dina leungeun katuhu.

Posisi ieu, hiji posisi nu ilahar. Tapi upami Anjeun hoyong beda saeutik, coba saukur ngaganti mak dawam di sisi knca, make jam leungeun katuhu anjeun, pangalaman ba jadi kagok kahiji wrote bari gaw dina hiji hal, asa teu beungbeurat, sugan sabab ga biasa teuing, terus nunda nepi winder og jadi bit hiji deui . Tapi ti sisi psikologis, jadi aya anu rarasaan beda alatan kuring make jam beda ti batur (GR Manih)

Aya og jalma nu nyieun-jam tangan jeung jam nyanghareupan handap. Ane temuin heck nyata loba kawas ieu bapa jeung oge awewe. Jadi, lamun hayang nempo waktu, leungeun kudu diangkat saeutik balik dulu..seett .. .. deh

Sejen gaya ane liat aya dipasang “nge-fit” sababaraha nu bengong. Ieu leupas jadi nyieun jam-muter muter madepnya .. sakapeung ka luhur, ka gigir, ka handap teh. Nah jadi bakal di liat, sakumaha nu boga jam dina hiji diliat anyar madepin ka luhur. (Tambah karya wa:-)

Saterusna mak arloji nu cara anu alus?

Robah warna ka warna mak jam tangan di sisi katuhu sagigireun leuwih gaya (bda ti batur), kuring oge kapanggih acuan, nu lamun anjeun aya hiji Muslim, geus sasaena keur nu ngagem nonton di sisi katuhu, leuwih bisa nempo

Sajaba ti ta, nurutkeun lmu kadokteran Pasundan, mak jam tangan dina knca bisa ngabalukarkeun gangguan ka meridians nergi dina fungsi ati. tanda geus jiga cape, lieur, teu bisa beristirahat / sare di full lamun aya barang lktronik dina. More Anjeun bisa maca disini.http: //www.tokojamtanganfashion.com

a2205afeb9c844639b7e6d5160b048b0_eguc40b

Mending percaya n ga og teu tori sarua pengobatas china baheula. Ngan nyieun aman pribadi ayeuna sabab Kaula dipak pikeun jadi pikaresep ka mak jam tangan nu bener.


TAGS


-

Author

Follow Me