Panawaran 5 tips for make jeung miara sacara jam tangan Anjeun

3 Jan 2015

Arloji Dinten seemed jadi asesoris diperlukeun for everyone, boh lalaki jeung awewe, dewasa sarta rumaja ngagunakeun jam tangan.

Arloji ayeuna teu jadi timepiece hiji, tapi og minangka asesoris jeung pakean cocog pikeun gaya Anjeun.

Dina mak jam tangan, aya hal anu kudu dianggap nu masih kasampak menarik jeung awt dipak. Di dieu urang bakal mr sababaraha tips for anjeun mak jam tangan sarta og sababaraha tips dina pangropa. jam tangan online

1. Ukuran jam tangan cocog

Kapaksa mak arloji nu boga wewengkon pigeulang nu teuing ketang bisa ngaruksak sirkulasi getih anjeun sarta ulah ngabalukarkeun loba kesang nu sok bisa ngairitasi kulit.

Jadi anu dipake dina nitenan nu gede teuing bakal ngajadikeun anjeun kudu make ganjil. jadi Anjeun kudu mak jam tangan hade jeung cocog pikeun anjeun.

2. bahan tali jam tangan

Hiji hal bisa noticed di meuli nonton nu bahan atawa bahan binder di nu lalajo.

dina sababaraha kasus aya loba palanggan jam tangan ateul nu lamun mak lalajo. Sabab masalah eta aya sababaraha urang geus alergi atawa berberda kulit fit dina pigeulang teh.

Ku kituna lamun anjeun aya alrgi ka leungeun jam tangan kulit imitasi, atawa bahan nu sejen, Anjeun kudu mak wristwatch kalayan hook logam atawa pilih tali kalayan bahan nu cocog kulit Anjeun.

3. Ngeunaan jam tangan Waterproof

Sanajan geus cai arloji tahan, eta leuwih hade teu teuing mindeng kakeunaan cai. Arloji Cai-tahan geus tingkat ATM sorangan, pikeun leuwih rinci mangga tingal artikel informasi lengkep jam tangan Cai tahan.

Ku sabab nyarankeun yen anjeun nyabut wristwatches, nalika bakal ngalakonan seueur kagiatan nu patali jeung cai loba teuing jeung mindengna.

4. Jam getol diberesihkeun

Bisa nyobian nyampurkeun jam tangan jadi awt bener kudu kasampak geus getol menbersihkan Anda.Membersihkan jam tangan jam tangan tiasa make lawon serat rupa atawa jaringan pikeun nyegah arloji scratched.

5. Ulah Pasang jam tangan Kira Magnet !!

Magnet bisa nyieun jam tangan Anjeun jadi teu bisa bener fungsina, sabab gelombang lktromagntik magnt bisa mangaruhan rotasi arloji nu bisa nyieun nu lalajo teu bisa nuduhkeun waktu nu pas.

2cc37fc025b2074ec21a56e5ce6a9956_eguc28b

Kituna ka-5 tips gancang dina pamakan jeung pangropa tina jam tangan, mugia sareng inpo cara ngungkulan Anjeun bisa lalajo smarter make jeung miara arloji kesayaangan Anjeun


TAGS


-

Author

Follow Me