• 3

    Jan

    Ku manéh Personality Lalaki Ti kapribadian jam tangan

    Arloji ayeuna geus diwangun ti rupa-rupa sarta ngawujud Aya arloji Palasik, aya jam tangan eta aya oge hiji jam tangan modern jeung stylish. Tapi kumaha teu hiji milih jam tangan ttla og nangtukeun kapribadian jelema nu nyaho. Nah, ayeuna urang bakal ngabahas ngeunaan kapribadian jihat ditempo ti tipe arloji maranhanana. Pamilihan arloji bisa dijelaskeun alam jeung karakter hiji manusia, sabab pakait jeung rasa pribadi. jual jam murah 1. antik jam tangan disimpen di Saku Meureun anjeun geus katempo hiji nonton kawas gaya klasik ieu dina film Kulon. Jalma kawas ieu biasana boga hirup bbas, tapi og tanggung jawab. Kapribadian unik jeung ngahargaan jaman baheula. Sareng hiji karakter santai, manhna bisa mutuskeun hiji hal jeung nalar logis. 2. Warna Gold jam tangan Jalma nu milih hiji n
  • 3

    Jan

    carane kanggo nyetel wektu mirsani G SHOCK

    Wiwit ane tau ngalamin kebingungan nalika aku ana make iku pisanan, aku pengin nuduhake nge supaya ora bingung yah :) Setel jam G-kejut loro ya: pusat jam tangan pria murah I. SETTING DIGITAL 1. Pencet tombol kiwa mudhun kaping pirang-pirang nganti tampilan nuduhake ing dina lan jam ing gambar. 2. Penet terus tombol hak mudhun kanggo 5 detik nganti swara saka “swara thit” lan digital tampilan kelip-kelip. 3. Banjur pencet ngisor ngiwa kanggo golek setelan sing kita kudu (waca dispay kang kelip-kelip). 4. Ngganti setelan pencet tombol sisih ndhuwur, disetel. 5. Yen wis rampung penet hak bali mudhun kanggo nyimpen setelan kita. 6. Rampung II. SETTING MANUAL / NEEDLE HOURS 1. Pencet tombol kiwa mudhun kaping pirang-pirang nganti tampilan nuduhake “H-SET”. 2. Penet Nad
  • 3

    Jan

    Halo dunia!

    Selamat Datang Blogdetik.com. Ini merupakan postingan pertama Anda. Silahkan Edit atau hapus postingan ini, dan mulai ngeblog!
Prev -

Author

Follow Me